Restaurant Durumu: Açık
Gastronomi Yolculuğuna Hazır mısınız? Lezzetin ve Yaratıcılığın Buluştuğu Mekan. Özgün Tariflerle Dolu Restaurant Menümüz Sizleri Bekliyor!
İnce dilimlenmiş etler, sac üzerinde zeytinyağı ve taze biberlerle kavrularak servis edilen sıcak ve aromatik bir lezzet.
Soğan, domates ve biberle birlikte ağır ateşte kavrulmuş kuşbaşı etlerin rustik köy tadı.
Mantarlı ve biberli sos eşliğinde sotelenmiş dana etinin yumuşak dokusuyla zenginleşen bir seçenek.
Şerit tavuk etlerinin krema veya domates sosunda kızartılarak sunulduğu hafif ve doyurucu bir tabak.
Biber ve domatesin başrolde olduğu, tereyağıyla kavrulmuş kuşbaşı etlerin yöresel Kilis usulü sunumu.
Baharatlı dana eti ve sebzelerin bol sarımsaklı yoğurt eşliğinde servis edildiği Orta Doğu esintili bir lezzet.
Taze biber, domates ve soğanla birlikte tavada pişirilen iri kuşbaşı etlerin sulu ve doyurucu sunumu.
İncecik hamurun üzerinde baharatlı kıyma karışımıyla hazırlanan, fırından yeni çıkmış nefis pide.
Yumuşak pide hamuru içinde kuşbaşı et, biber ve domatesin buluştuğu geleneksel lezzet.
Özel baharatlarla kavrulmuş dana etinin, kıtır kıtır pide üzerinde bir araya geldiği doyurucu bir atıştırmalık.
İncecik hamur üzerinde baharatlı sucuk dilimlerinin eriyen peynirlə buluştuğu lezzet dolu bir atıştırmalık.
Bol kaşar peyniri ile çıtır çıtır pişirilmiş, sade ama doyurucu bir klasik.
Kıyma, sucuk, kaşar ve biberin bir araya geldiği, her lokmada farklı tatlar sunan zengin pide.
Baharatlı sucuk ve bol kaşarın buluştuğu, peynirin sucuğun acısıyla dengelendiği nefis pide.
Özel baharatlarla kavrulmuş et parçaları ve eriyen kaşarın uyumlu birlikteliği.
Sulu kuşbaşı etlerin, kaşar peyniriyle fırında buluştuğu doyurucu ve lezzetli bir seçenek.
Baharatlı kıymanın, eriyen kaşarla taçlandığı klasik pide lezzeti.
Renkli biber, domates, mantar ve soğanın kaşar peyniri altınında pişerek oluşan hafif ve taze seçenek.
Antep fıstığı ve yöresel baharatlarla zenginleştirilmiş, incecik hamur üzerine serpilen nefis lahmacun.
Özel Çınar usulü baharat karışımıyla hazırlanan, hafif acılı ve aromatik lahmacun.
Geleneksel lahmacunun üzerine serpiştirilen kaşar peyniri ile hem çıtır hem peynirli bir lezzet.
Acı biber, domates ve baharat karışımıyla hazırlanan, taş fırında pişmiş geleneksel bir Antakya lezzeti.
Domates, salatalık, biber, soğan ve maydanozun zeytinyağlı limonlu sosla harmanlandığı taptaze bir salata.
Cevizli ve nar ekşili özel sosla tatlandırılmış, doğranmış sebzelerden oluşan bol aromalı salata.
Şanlıurfa’ya özgü nar ekşili, acılı ve sulu kıvamıyla öne çıkan, ferahlatıcı yöresel bir meze.
Mevsim yeşilliklerinin zeytinyağı ve limonla sade ama lezzetli bir şekilde harmanlanmış hali.
Doğal, katkısız ve kıvamlı yoğurt; yemeklerin yanında serinletici bir eşlikçi.
Nane ve sarımsakla tatlandırılmış yoğurt ve salatalık karışımı; serinletici, hafif ve ferah bir lezzet.
İsot, bulgur ve baharatlarla yoğrulmuş etsiz çiğ köfte; acısıyla damakta iz bırakır.
Kabuklarıyla közde pişirilmiş, tatlımsı aromasıyla et yemeklerinin vazgeçilmezi.
Köz ateşinde pişirilmiş, kabuğu soyulmuş patlıcanın enfes is kokulu lezzeti.
Acımsı roka yapraklarının limon ve zeytinyağıyla buluştuğu hafif ve aromatik bir salata.
Kızartılmış patlıcan, biber ve domates sosuyla hazırlanan geleneksel, soğuk servis edilen bir meze.
Süzme yoğurt, sarımsak ve dereotunun birleşimiyle oluşan yoğun kıvamlı ve ferahlatıcı bir meze.
Bol ızgara et dilimleriyle zenginleştirilmiş, yeşillik ve soslarla sunulan doyurucu salata.
Izgara etin daha hafif porsiyonda kullanıldığı, dengeli ve sağlıklı bir salata seçeneği.
Izgara tavuk, kruton ve parmesanla hazırlanan, klasik Sezar sosuyla zenginleştirilen tam porsiyon salata.
Daha hafif bir öğün için, tavuklu Sezar salatanın yarım porsiyon seçeneği.
İnce bulgurla kaplanmış, kıymalı iç harcıyla kızartılmış geleneksel ve doyurucu bir lezzet topu.
Yoğun aromalı, hafif tuzlu ve sert yapılı geleneksel bir peynir çeşidi; özellikle meze ve kahvaltılarda tercih edilir.
Tavuk şiş, kuşbaşı et, Adana ve Urfa kebabın harmanlandığı, bol çeşitli ve doyurucu bir kebap tabağı.
Tavuksuz ama bol etli, farklı kebap çeşitlerinin aynı tabakta buluştuğu özel bir karışım.
Köz patlıcan ve baharatlı kıyma karışımının şişe dizilerek közde pişirildiği geleneksel kebap.
Şişe geçirilmiş kıymalı kebabın domatesle birlikte pişirilerek sulu ve lezzetli hale getirildiği kebap çeşidi
Antep fıstığıyla harmanlanmış kıymadan yapılan, özel ve aromatik kebap lezzeti.
İçinde eriyen kaşar bulunan, dışı kızarmış lezzetli köfte.
Baharatlarla yoğrulmuş klasik dana köftesi; ızgarada pişirilmiş, dışı çıtır içi yumuşak.
Zırh bıçağıyla çekilmiş acılı et karışımıyla yapılan, Adana usulü bol baharatlı kebap.
Zırhta çekilmiş etle hazırlanan, acısız ve yumuşak dokulu klasik Urfa kebabı.
İnce bulgurla yoğrulmuş kıyma harcının şişe sarılıp közde pişirildiği, Gaziantep'e özgü eşsiz bir kebap.
Kızarmış pidelerin üzerine yerleştirilen kebap, yoğurt ve tereyağlı sosla servis edilen enfes bir sunum.
Marine edilerek ızgarada pişirilmiş, yumuşacık ve sulu kuzu pirzolalar.
Dinlendirilmiş etin lokum gibi yumuşak dokusuyla hazırlanan, ızgarada pişirilmiş özel dilimler.
Kuzu sırtından elde edilen, lifsiz ve yumuşacık özel bir et parçasının ızgarada pişirilmiş hali.
Kuzu etinin en yumuşak bölümünden alınan, ağızda dağılan nadide bir kebap türü.
Kuzu etinden kesilen bifteklerin ızgarada mühürlenerek sunulduğu, güçlü aromalı bir lezzet.
Terbiyeli kuşbaşı etlerin şişe dizilip köz ateşinde pişirildiği, Rus ve Türk mutfağının ortak lezzeti.
Dana sırt etinden elde edilen, ızgarada pişmiş, sulu ve bol aromalı klasik biftek lezzeti.
İnce dilimlenmiş etlerin ızgarada pişirilerek yumuşak ve sulu şekilde sunulduğu geleneksel bir et yemeği.
Dana ya da kuzu ciğerinin kuşbaşı doğranıp şişe dizilerek közde pişirildiği, bol baharatlı bir sokak lezzeti.
Marine edilmiş dana kuşbaşının şişe geçirilip ızgarada pişirildiği, klasik ve lezzetli bir kebap seçeneği.
Küçük kuşbaşı etlerin şişe geçirilerek hızlı pişirilmiş, hafif baharatlı pratik bir ızgara lezzeti.
Etin yanında kuyruk yağı ile birlikte şişe geçirilip közde pişirilen, Adana usulü yoğun aromalı çöp şiş.
Tavuk göğüs etinden hazırlanmış, yumuşak ve hafif bir ızgara seçeneği.
Yağ oranı daha yüksek but etinden yapılan, daha sulu ve lezzetli bir tavuk şiş alternatifi.
Tavuğun kemikli but kısmının özel baharatlarla marine edilerek ızgarada pişirildiği doyurucu bir tabak.
Özel sosla marine edilmiş ve közde pişirilmiş tavuk kanatları; çıtır dışı ve sulu içiyle nefis.
Dışı pane kaplı ya da özel baharatla kızartılmış, çıtır çıtır servis edilen tavuk kanatları.
Kebap etinin, közlenmiş biber ve domates ezmesiyle hazırlanan taban üzerinde sunulduğu, Antep’e özgü bir sunum.
Közlenmiş patlıcan yoğurt karışımı üzerine serilen kuşbaşı etlerle hazırlanan, Antep mutfağının kremamsı ve doyurucu kebabı.
İncecik lavaşla sarılmış kebap etinin tereyağlı domates sos ve yoğurtla servis edildiği geleneksel sunum.
Kaşar ve sucukla zenginleştirilmiş kebabın çıtır yufkaya sarılıp fırınlandığı modern beyti yorumu.
Lavaşla sarılıp kaşarla fırınlanan kebap; üstü nar gibi kızarmış, içi yumuşak ve lezzetli.
Sadece bu mekâna özel, tek et türünden oluşan, özel marine ile hazırlanmış özgün bir lezzet tabağı.
Terbiyeli kuzu etinin şişe dizilip köz ateşte pişirildiği, aroması yüksek ve klasik bir kebap.
Tel kadayıf arasında eriyen tuzsuz peynir, şerbetle buluşunca ortaya çıkan sıcak ve tatlı bir final.
İncecik açılmış hamurun arasına antep fıstığı ve kaymak konularak pişirilen, çıtır ve bol yağlı Antep tatlısı.
Tel kadayıfın şerbetle buluştuğu, içi ceviz veya fıstık dolu geleneksel Türk tatlısı.
Fırında hafif kızartılarak pişirilmiş, süt ve pirinçle yapılan hafif ve serinletici bir tatlı.
Şerbetle buluşmuş, üzeri fıstıkla süslenmiş, yumuşak ve hafif tatlı bir kabak tatlısı.
Kat kat ince yufkanın arasında Antep fıstığı ile hazırlanan, şerbetle tatlandırılmış geleneksel Türk tatlısı.
Klasik baklavanın daha büyük ve bol fıstıklı hali; özel günlerin vazgeçilmezi.
Tek porsiyon olarak sunulan, özellikle tatlıların yanında tercih edilen soğuk lezzet.
Yoğurt, su ve tuzun karışımıyla hazırlanan, kebapların yanında ferahlatıcı bir içecek.
Acılı veya acısız tercih edilebilen, mor havuç ve siyah havuçla yapılan geleneksel fermente içecek.
Ekşi tatlı dengesiyle ferahlatan, meyve suyu sevenlerin tercihi vişneli içecek.
Yoğun kıvamlı ve tatlı kayısı aromalı, doğal meyve suyu içeceği.
Hafif dokusu ve tatlı aromasıyla yemeklerin yanında keyifle içilebilecek şeftalili meyve suyu.
Doğal portakal aromalı, ferahlatıcı ve tatlı meyve suyu içeceği.
Daha az kalorili kola alternatifi; klasik kola tadını daha hafif bir şekilde sunar.
Şekersiz ve kalorisiz kola seçeneği, klasik kola lezzetini diyet formda sunar.
Şeftali aromalı buzlu çay, serinletici ve hafif içimli bir içecek tercihi.
Limon aromalı buzlu çay; ferahlatıcı, serin ve hafif tatlı bir içecek.
Köpüklü, sade ya da şekerli hazırlanabilen, geleneksel yöntemle pişirilen güçlü aromalı kahve.
Türkiye'nin yerel efsanelerinden, doğal aromasıyla tatlı ve gazlı meşrubat.
Doğal mineralli, mideyi rahatlatan ve ferahlatıcı bir içecek seçeneği.